Najnovšie recenzie zo sekcie Elektroakustické gitary
Veľmi dobre znejúca, lacná gitara. Výrobcovia mohli predísť nízkej kobylke. Mohla byť vyššia aj o 2-3mm, pričom mohlo byť sedlo kobylky hlbšie zapustené a dalo sa viac manipulovať s nastavením dohmatu, aj drážka sedlá je širšia, sedlo je moc voľne a pri tlaku strún sa príliž nakloní. Po úpravách som spokojný. Odporúčam phospor bronz struny.
Kúpil som model s prednou doskou smrek, nie mahagon, a môžem povedať, že gitara sa mi páči aj vizuálne aj po zvukovej stránke, elektronika ma tiež príjemne prekvapila. Bolo síce potrebné upraviť nultý prežec, ale pre mňa to nebol žiadný problém, keďže mám všetky potrebné nástroje. Myslím, že tento nástroj by mohol uspokojiť aj náročnejších záujemcov.
V tejto triede kvalita za dobrú cenu.
Nevhodne umiestnená batéria - nutné mať úsku ruku...
Taštička na batériu sa odlepuje
Keďže hrám hlavne na kontrabas a občas je problém s jeho prepravou, rozhodol som sa vyskúšať akustickú basgitaru. Zatiaľ sa s ňou "zoznamujem", ale myslím, že nie je čo vytknúť. Zvuk je pekný akusticky, aj po zapojení do comba. Nemám žiadne výhrady. Vyhovuje mi. Kvalitný nástroj za prijateľnú cenu...
- Nadherny nastroj, kvalitne spracovany (mam natural - svetlu verziu s bokmi a zadnou stranou z javora)
- Skvely zvuk aj elektronika
- hmatnik velmi dobre sedi v ruke
- telo tohoto jumbo nastroja je fakt velke a da trochu prace najst vhodny kufor
- basy su trosicku menej vyrazne, ale celkovy zvuk je velmi harmonicky
- Veľmi pekne vypracovaný, krásne znejúci nástroj v prevedení sunburst. Dobre sadne do rúk, radosť na nej hrať.
Je to moja druhá gitara Furch a opäť veľká spokojnosť. Gitara má celomasívnu konštrukciu,je krásne a bezchybne remeselne postavená. Použité prvotriedne drevo jej dáva prírodný vzhľad. Gitara ladí po celom hmatníku. Zvuk je presne ako som od Furch čakal... nádherný, priezračný, zrozumiteľný. Cédrová vrchná doska produkuje silný a trochu teplejší tón a pre tento typ nástroja sa veľmi hodí. Zadná doska a boky je africký mahagón ktorý pri hre krásne "pracuje". Furch GC Blue-CM SPE je nástroj najvyššej kvality s úžasným zvukovým prejavom, ktorý určite zaujme pri akejkoľvek príležitosti. Gitaru vrelo odporúčam.
Perfektný zvuk
I recently purchased the APXT2 and couldn't be happier with my decision. The compact design makes it incredibly portable, perfect for traveling or small spaces. Despite its size, the sound quality is impressive, with a rich tone and excellent projection. The built-in tuner is a great bonus, making it easy to stay in tune. Highly recommend for anyone looking for a reliable and versatile acoustic-electric guitar!
- Som spokojný. Zvuk ,jeho celková stavba . Sadol mi.
Dobrá cena, kúsok som sa obával zvuku za tie peniaze ale prekonalo to všetky moje očakávania čiže ak niekto začína s hrou na gitare myslím že táto je správna voľba nakoľko je to elektroakustika ma instalovanu aj ladicku
Eko Ranger 6
Pridané: 13. apríla 2024
(naposledy upravené 13. apríla 2024)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- Vyzerá lepšie ako som očakával
- Je super
- Ladička na gitare čistá fantázia
- Cena/muzika
Hodnotím Eko guitars NXT D100ce Black
- Slim krk, dobra hrateľnosť
- Polomasív, dobrý zvuk
- Diskrétna elektronika
- Dobre drží ladenie
- Pár milimetrov väčšie rozostupy medzi ladiacimi kľúčmi by neurazili
Na 12ku zameranu na pohodlne hranie (krk, menšie telo,..) ma prekvapivo obstojny zvuk akusticky. Snímač nechcem hodnotit, lebo ja piezo snimače nemusim vo všeobecnosti.
- Svetovo známa TOP značka ani v tomto prípade nesklamala. Volil som medzi rokmi overeným "kolibríkom " alebo týmto novším modelom. Zvíťazila dlhšia menzúra a palisander. Prvé dojmy skvelé. Zvuk ma neprekvapil ,mal som predstavu ako tieto materiály znejú , každopádne dostala ma hrateľnosť. Nástroj prišiel nastavený tak , že nebolo treba zasahovať. V danej strednej cenovej relácii , nie je čo vytknúť
- Zatiaľ bez výhrad
Malý detaill: Kufor je z časti na vrchu otlačený akoby preležaninou , pravdepodobne z tepla. Vyzerá to ako prejdené žehličkou. Vidieť pod uhlom . Neriešim , ale nie je to dobrá vizitka obchodu , že niečo také vôbec prešlo expedičnou kontrolou.
- velkosť dobrá pekná farba, za tie peniaze
- super color
- zamilujete si ju
- fajn pražce
- malá úzka, E sa nedá naladiť
- často sa musí ladiť
- nemá hutný zvuk
- čo čakať
- Čistý povrch bez chýb
- Nádherný matný náter
- Kvalitné spracovanie krku a zarovnania pražcov
- Nizky dohmat
- Uzsi hmatnik
- Znie malo basovo
- kvalitná gitara
- skvelý dizajn
- výhodná cena
- Nádherný zvuk v tejto cenovej kategórii.
- Kvalitné prevedenie
- Určite odporúčam pre začiatočníkov
Zobrazujem 1 - 20 zo 233 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...12 Ďalšie »