Najnovšie recenzie zo sekcie Elektroakustické gitary
- Kytara s výborným zvukem a dohmatem
Rozmýšlel jsem se zda koupit elektroakustiku přes internetoví obchod, ale po přečtení mnoha kladných recenzí na kytaru jsem ji nakonec koupil a můžu říct že jsem opravdu spokojen . Hraje skvěle.
- dobrá cena/kvalita
- vynikajúci pomer kvalita cena
- pre zaciatocnikov staci
vsetko ok, len na WEBe bolo oznacenie ako pouzita, v skutocnosti opravovana a lepeny hmatnik, zvlastna geometria hmatnika struny nie su v rovnakej vyske pozdlz hmatnika, ktory je mierna "vrtula", skoda, lebo celkom dobre ladi a ma pomerne slusny zvuk, ziadna s ponukanych Pasadena gitar nie je nova, len poskodena, resp. pouzita, takze zrejme tiez poskodena :-(
- Veľmi pekný a čistý zvuk akusticky aj cez kombo elektricky
- Kvalitné prevedenie nástroja
- Má o trochu širší hmatník, ako iné podobné nástroje
- Trochu tvrdé struny, budem ich meniť za mäkšie. je to vec preferencií, nie je to vyslovene nevýhoda
Za tu cenu je to vynikajuca gytara,max.spokojnost,dopor.si vymenit struna na 0.9,ci 0,10
- Spracovanie
- Zvuk
- Použitie ekologických materiálov
- Kvalitná elektronika s dobrým ovládaním
- Kábel vnútri mohli vo výrobe prilepiť.
Výborný nástroj, kvalitne spracovaný, s naozajstným "Martin" zvukom. Zaujímavo riešené, nenápadné ovládanie volume a tone. Pokrokové použitie ekologických materiálov. Jediné, čo by som vytkol tomuto nástroju, je neprichytenie kábla vo vnútri ozvučnice. Výborný pomer cena/kvalita.
- perfektné balenie
- kompletnosť produktu - ladička, obal, trsátka, káble
- design
- vyhotovenie
Jasní sýty zvuk. Dobre je ju počuť aj bez repro. Hranie na jednej strune je skoro rovnako zreteľne a silne ako pri akordoch. Nenašiel som žiadnu bežnú chybu, keď sa naladí hra super pri všetkých štýloch , pri klasických, barových akordoch, vybrnkávaní aj sólach. Treba si zvyknúť že hmatník je ťažší ako ostatné telo gitary a na jej oblý tvar.
- Kvalitné vyhotovenie, je pekná.
- Slušná gitara za prijateľná cenu.
Perfektná gitara pre začiatočníkov a mierne pokročilých
- dobrý zvuk
- ladička
- Celkovo spokojný
- Povrchovo trochu poškodená
- ak sa jedná len o gitaru tak je to v úplnom poriadku, pekný zvuk, hlasitosť, príjemna do ruky, na pohlad atd.
- čo sa týka elektroniky zatiaľ ok, uvidíme ako a čo vzdrží
- Cena je na slovenskom aj českom trhu úplne prehnaná, taktiež aj jej dostupnosť, nakolko ju majú v ponuke všetky velké muzické potreby ( muziker, imuzikdata, muziksity ) atd. nikto ju nemá v žiadnej zo svojich predajní a pochybujem že ju majú, alebo mali niekedy vo svojich akože skladoch.
- Ked niečo ponukam tak predsa musím to mať k dispozícii aspoń JEDEN KUS.
- Čakacia doba je cca 1 mesiac a viac?
- Keby ju mali aspon vo svojich skladoch tak vám ju musia dopraviť či už domov, alebo do svojich predajní do pár dní
- Cena v polsku je 200 eur
- v madarsku 207 eur a to ju ponúkaju tie isté firmy.
- Ak máte čas a chuť môžeťe si ju objednať npr. číny a príde vám skôr ako od našich predajcov a ešte aj ušetríte ninimalne od 50 až 100 eur, ked prihliadneme na to že muziker ju má ( on ju vlastne nemá, len ponúka ) za 240 eur ale iný až za 266eur v ČR za cca 6700 Kč ? = 267 eur. ??????????
- Pritom treba uviesť že DPH je v polsku aj v madarsku viššie ako v ČR, alebo SK a tam tie obchody na tom ZARÁBAJÚ s toho môžem usúdiť že sú naši " managery " natvrdlý a nenažraný lebo ten cenový rozdiel robí z nás hlupákov.
- ( toť len môj názor )
Treba dať pozor na nejaký ten nepodarok, ktorý sa môže objaviť v každej sérii, alebo poškodenie vzniknuté prepravou. atd.Toto sa nestáva ale vynimka potvrdzuje pravidlo.
Ak je tá možnosť TREBA SI JU OBZRIEŤ VYSKUŚAŤ a až potom prevziať.
Gitara je vhodná úplne pre každého či začiatočnik, pokrocily či na koncert, doma , na grilovačku atd. ja osobne som asi ten stred.
20 % som strhol kôli cene.
- Za dobrú cenu gitarka s krásnym zvukom. som spokojný s výberom. Pekne ladí , krásny zvuk.
- Jemný zamatovo sfarbený zvuk, zvuk pekne vynikne aj hrou prstami.
- spracovanie
- zvuk
- integrovaná ladička
Som veľmi spokojný
- super zvuk, aj vzhlad
Zobrazujem 141 - 160 zo 233 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...12 Ďalšie »